MENU
17. listopada 2024.

Jesu li digitalni nomadi u neprestanoj potrazi za smislom u životu?

Bez obzira čime se u životu bavili, potraga za smislom je bliska svakome pojedincu koji teži kvalitetnom i ispunjavajućem životu i iskustvima koje će ga obogatiti i veseliti.

Mamager Intervju

Life

17. listopada 2024.

Klub budnih od 5: Vrijedi li žrtvovati san za rani početak dana?

Iako još nismo službeno pomakli sat, mrak pada vidno ranije što može stvoriti osjećaj kako imamo puno manje slobodnog vremena nego tijekom ljetnih mjeseci.

Kolumne

Business

željka mojzeš
16. listopada 2024.

Intervju sa Željkom Mojzeš: “Stereotipi su kao filteri na Instagramu – ekstremno pojednostavljeni i rijetko odgovaraju stvarnosti”

Danas razgovaramo sa Željkom Mojzeš, rukovoditeljicom marketinga u BIPA-i koja prkosi očekivanjima svojim jedinstvenim spojem humora, iskrenosti i liderstva. U ovom intervjuu govori o razbijanju stereotipa, balansiranju života i slavljenju nepobjedivog duha žena.

Preporučeni sadržaj

Majčinstvo

14. listopada 2024.

Kako likovi iz filmova i serija oblikuju današnju djecu?

Da su ekrani privlačni djeci, nije nikakva novost, no koliki je utjecaj medija na djecu danas pitanje je koje zahtijeva veću pažnju i svjesno djelovanje.

Multitasking kitchen

obiteljski doručak
16. listopada 2024.

5 ideja za kreativne doručke koje će djeca obožavati

Možda doručak i nije najvažniji obrok u danu, ali nama je svakako omiljen. U nastavku teksta donosimo super ideje za kreativne “kid friendly” doručke koji se naprave u 20ak minuta.

Podcast