fbpx
MENU

Još 30 dana do tehnološkog događaja jeseni: Vrhunski gosti stižu na dosad najspektakularniju Game Changer 3.0 Konferenciju

Zagreb se treći put priprema postati epicentrom inovacija, tehnologije i poslovnih promjena, i to sve u jednom danu!

game changer konferencija
Autor: Mamager
Posted: September 10, 2024

Sinonim za humanu digitalizaciju, Game Changer Konferencija 3.0, vraća se 10. listopada 2024. u CineStar dvorane zagrebačkog Z Centra u svom najraskošnijem izdanju dosad, s 1500+ posjetitelja u čak 5 programskih dvorana. 

Više od 100 vrhunskih stručnjaka i autoriteta iz područja gaminga, WEB3, blockchaina, cyber sigurnosti, eCommerca, uz predstavljanje etabliranih, ali mladih startupa, ponudit će vam sadržaj kojim ćete transformirati svoju poslovnu budućnost.

ADVERTISEMENT

game changer konferencija

Izvor: Game Changer Konferencija

Izdvajamo samo neke od ključnih trenutaka, poput jedinstvenih “bold talkova” s Davorom Bruketom iz agencije Bruketa&Žinić&Gray na temu “The future role of creatives in 10 years: Will creativity still matter in the age of AI?” te s Andrejom Levenskim iz globalno poznatog Gamepiresa na temu: “From a local startup to global publisher: Surviving the competitive gaming industry”.

Sve posjetitelje očekuju i Expo zona na preko 1.000 m2, Investitor lounge bar, After tech party, Side & fun program i vrhunski networking.

Kako se pripremiti za budućnost?

Glavno pitanje na koje će 10. listopada u Zagrebu dati odgovor jest: u kojem smjeru razvijati znanja i vještine te kako sebe i organizacije pripremiti za vrijeme koje dolazi? Kako biti vođa, a ne sljedbenik? Ova jedinstvena tech-lifestyle konferencija bavi se glavnim područjima tehnološke industrije kao što su WEB3, AI & Big Data, Start-up, Gaming, Cybersecurity, ECommerce i marketing, ali i novim trendovima digitalne transformacije u svim tim područjima.

Svakog sudionika očekuje jedinstveni “tech boost”, dok su za sve zainteresirane dostupne “early bird” ulaznice po promotivnim cijenama u sustavu Entrio.

Davor Bruketa game changer konferencija

Izvor: Game Changer Konferencija

Nakon uspjeha prethodnih izdanja, Game Changer Konferencija postala je nezaobilazno mjesto za sve koji žele biti korak ispred u svijetu digitalnih transformacija, inovativnih poslovnih modela i tehnologije. Ovogodišnja konferencija donosi još bogatiji program s nizom predavanja, radionica i panel diskusija na kojima će se govoriti o najnovijim globalnim trendovima i izazovima u tehnologiji, marketingu, umjetnoj inteligenciji, startupima i mnogim drugim sektorima.

Game Changer platforma nezaustavljivo se širi regijom. Nakon ljetnog debija u Crnoj Gori na visini od 1358 metara, gdje su postavljeni novi standardi u organizaciji tehnoloških događaja, slijedi druga Game Changer Konferencija u Ljubljani, zakazana za 11. studenoga 2024. Sudionike iz Slovenije očekuje nova atraktivna lokacija, spektakularniji program i nikad više zabave.

Davor Bruketa game changer konferencija

Izvor: Game Changer Konferencija

Uložite u sebe, svoje znanje i budućnost – steknite vrijedne kontakte i ideje o tome kako usmjeriti svoju karijeru, obrazovanje i poslovanje. Budite dio revolucije – vidimo se na Game Changer Konferenciji 3.0 u Zagrebu!

Izvor naslovne fotografije: Game Changer Konferencija

ADVERTISEMENT